Reclama ta poate fi aici!

Despre noi

Essential For Business!

CABINET AVOCATURA IOAN STROEA este infiintat in anul 2003 si s-a remarcat in domeniul serviciilor juridice profesionale prin solutii optime,  sigure si rapide, adunand in portofoliul sau companii de top romanesti sau internationale, ce activeaza in domenii diverse: imobiliar, financiar, constructii, asigurari, industria hoteliera, comert sau reparatii auto, servicii financiar-bancare sau nebancare, etc.

Misiunea noastra nu este numai aceea de a oferi servicii juridice de top, ci si de a mula solutiile juridice pe adevaratele nevoi ale clientilor.

Avocatul titular al cabinetului este avocat Stroea Ioan, membru al Baroului Bucuresti, autorizat  prin Decizia nr. 949/2003, absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Colaboratorii permanenti ai cabinetului sunt avocati definitivi, profesionisti desavarsiti, avand o larga arie de expertiza juridica.

De asemenea, din echipa noastra fac parte si experti financiar-contabili, analisti financiari, experti in asigurari civile de bunuri, precum si investigatori de teren.

Suntem furnizorul unic de servicii juridice pentru firma de recuperari creante SEBASTIAN RECUPERARI, cat si pentru societatea de finantare SEBASTIAN CAPITAL.

Completati acest formular cu problema dvs. juridica si va raspundem garantat in 24h.

Reclama ta poate fi aici!